• Søndermarksvej 117, 7100 Vejle

........ Skoleporten

Jesper Bruselius den 26-03-2015
    Påskefrokost i SFO´en
    SFO holdt påskefrokost for alle børn! De var rigtigt gode til at holde bordskik, vente på tur - og til at hygge sig.
    Jesper Bruselius den 23-03-2015
    SFO´ens bålplads & skak!
    SFO har brugt penge på at dræne jorden omkring bålpladsen/shelteret - så det nu er mere fedt at være i. Så nu kan der både brændes af (med en voksen), spilles skak og alt muligt andet i SFO´en.
    Jesper Bruselius den 11-03-2015
    Barselsvikariat
    Vi har et ledigt barselsvikariat. Se her på vejle.dk
    Jesper Bruselius den 20-02-2015
    Børn løber for børn
    Indskolingen på søndermarksskolen vil deltage i team Rynkeby skoleløbet “Børn løber for børn” fredag d. 27 marts 2015. Der vil være træning fire fredage før selve løbet. Første gang fredag d. 27 februar, derefter d. 6.,13. og 20. marts. Træningen foregår i tema timerne, derfor skal jeres børn have joggingtøj og løbesko på disse fredage.
    Vedlagt et forældrebrev. Kan også læse om team rynkeby skoleløbet på deres hjemmeside. Hvis der er spørgsmål, må I forældre gerne kontakte Gitte Mortensen. Vi håber på stor opbakning til løbet.

Venlig hilsen indskolingen på Søndermarksskolen