• Søndermarksvej 117, 7100 Vejle

........ Skoleporten

Jesper Bruselius den 28-08-2015
    Forskønnelsesdag fredag den 11. september fra kl 14:30
    Kom og vær med til at gøre dit barns/børns skole klar til det nye skoleår. Vi holder igen i år forskønnelsesdag, hvor vi skal have malet og etableret nye faciliteter til vores børn.

Praktisk information:
    Du tilmelder dig på e-mail til trivselsraad@trivselsraad.dk senest den 7 september. Spørgsmål kan også stilles på ovenstående e-mail adresse
    Du møder op på Søndermarksskolen når du har mulighed for dette efter kl. 14:30.

Du hygger dig med de andre forældre og....
    SE HELE PDF FILEN
    Jesper Bruselius den 13-08-2015
    Aktivitetskalender i Løget
    Alle er velkommen til at benytte sig at tilbuddene. Der er tilbud til børn og unge om guitarundervisning, lektiehjælp, aktiviteter og leg og meget mere. Til forældre tilbyder vi bl.a. gratis IT hjælp og support, motion og sport for voksne samt foredrag med Troels Kløvedal – onsdag den 23. september kl. 19.00.

For mere information om aktiviteterne i Løget, se vedhæftet PDF dokument. Forsat god sommer
    Henrik Thomsen
    Jesper Bruselius den 13-08-2015
    Ændring af aftale vedr. madlevering fra Kirstens Køkken
    Pga meget lavt salg, er vi nødsaget til at ændre muligheden for, hvornår man kan bestille mad til elever på Søndermarksskolen.
    Den nye aftale med Kirstens Køkken er: Normal levering uge 34 og fra uge 35 kun mulighed for levering torsdag og fredag. Evaluering i uge 43
    Skolens ledelse

Jesper Bruselius den 12-08-2015
    Trafikken omkring skolen
    Vi vil gerne minde om, at der er parkering forbudt og at det heller ikke er tilladt at afsætte elever tæt ved skolen jf. de opsatte påbudsskilte.Ved at følge nedenstående link, kan man læse lidt om, hvad skolen tænker og ønsker vedr. traffiksikkerhed.
    OBS: Husk at stille parkeringskiver, når man holder ved kirken.
    SE LINK HER
  • 31-08-2015